Service Laptop Express

inlocuire ecran laptop

Inlocuire display / ecran laptop

Un ecran spart sau cu probleme nu inseamna finalul pentru laptopul dumneavoastra. Costul inlocuirii unui display de laptop nu este mare si cu siguranta merita in comparatie cu achizitia unui nou laptop. Daca aveti problema cu luminozitatea sau imaginea se afiseaza interupt, este posibil ca problema sa fie mai usor de rezolvat, fara a necesita inlocuirea display-ului laptop-ului.

Citeste mai departe

reparatie mufa alimentare

Inlocuire mufa de alimentare sau cablu de alimentare laptop

In urma utilizarii intense in diverse pozitii, mufa de alimentare a laptop-ului se poate dezlipi de pe placa de baza, iar alimentarea sa se faca numai tinand laptopul in anumite pozitii. De asemenea, pot aparea probleme la cablul de alimentare, pot aparea intreruperi pe fir. Mufa de alimentare se poate lipi din nou pe placa de baza, fara sa fie nevoie de inlocuirea placii de baza a laptopului. In cazul cablului de alimentare, acesta poate fi inlocuit cu unul original sau compatibil, in functie de optiunea utilizatorului.

Citeste mai departe

curatare praf laptop

Curatare de praf pentru laptop

Majoritatea problemelor unui laptop sunt cauzate de supraincalzire. La randul ei, supraincalzirea are ca principala cauza acumularea de praf in interiorul laptopului. Curatarea laptopului si inlocuirea pastei termoconductoare de pe procesor si chip-uri sunt la fel de necesare unui laptop ca un detartraj pentru dantura noastra. Desi aceasta curatare trebuie efectuata periodic, la 6 sau 12 luni, nu sunt multi cei care fac ciclic acest proces. In cazul in care observati ca laptopul se misca mai greu, apar zgomote ori erori in functionare, este necesar sa veniti de urgenta pentru un diagnostic.

Citeste mai departe

upgrade memorie laptop

Upgrade memorie laptop

Daca aveti nevoie de mai multa memorie RAM pentru programele software pe care le utilizati, cel mai bine este sa apelati la un specialist care va poate informa corect asupra tipului de memorie existent in laptopul dumneavoastra si despre optiunile de upgrade pe care le aveti. In functie de modelul laptopului, exista varianta de a mai adauga un modul de RAM sau numai varianta de inlocuire a modului existent cu altul mai performant. Astfel, veti putea lua cea mai buna decizie pentru upgrade-ul de memorie dorit.

Citeste mai departe

schimbat baterie laptop

Inlocuire baterie laptop

Indiferent de modul in care utilizati laptopul, durata de viata a bateriei este finita si ea va ajunge sa se defecteze. In momentul in care observati ca bateria se descarca mai repede decat de obicei sau in cazul in care sistemul va avertizeaza ca este necesara inlocuirea bateriei, este clar ca aveti nevoie de o baterie noua pentru laptop. La fel ca si in cazul alimentatorului, bateria poate fi originala sau compatibila, iar alegerea o veti face in urma discutiei cu specialistii nostri.

Citeste mai departe

reparatie carcasa laptop

Reparatie carcasa laptop

Fie ca aveti probleme cu balamalele sau alte elemente ale carcasei sau doriti inlocuirea completa a carcasei laptopului dumneavoasta, va stam la dispozitie pentru a va oferi cea mai buna solutie. In cazul problemelor minore, este mai simplu sa reparam carcasa, pentru a evita costul inlocuirii acesteia cu una noua. Daca problema este imposibil de rezolvat prin reparatie, va vom sfatui sa alegeti achizitia unei noi carcase de laptop. Oricare ar fi problema carcasei, va recomandam sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru a evita agravarea problemei, deoarece balamalele slabite pot duce la deterioarea completa a carcasei inferioare, afectand componentele interne ale laptopului.

Citeste mai departe

reparatie tastatura laptop

Reparatie sau inlocuire tastatura laptop

Tastatura laptopului poate fi avariata in urma utilizarii intense, a actiunii unui factor extern (pisica!) sau ca urmare a unui accident in care o cantitate de lichid ajunge printre tastele laptopului. In cazul in care problema se rezuma la fixarea catorva taste, costul este mai redus decat in cazul in care trebuie inlocuita tastatura laptop-ului. Indiferent de caz, echipa noastra face o curatare completa a laptop-ului, pentru ca dumneavoastra sa il primiti inapoi ca nou!

Citeste mai departe

instalare ssd laptop

Inlocuire hard disk laptop

Hard disk-urile clasice pot avea probleme in timp, fie de la supraincalzirea laptop-ului, de la praful care patrunde in interior sau de la socuri fizice la care a fost supus laptop-ul. De aceea se recomanda periodic o curatare de praf a laptop-ului si o verificare a componentelor acestuia. Daca exista probleme cu hard disk-ul, el poate fi inlocuit cu unul nou, iar datele vor fi transferate in siguranta. Daca doriti un plus de viteza si o performanta crescuta a laptop-ului dumneavoastra, va recomandam schimbarea hard disk-ului cu un SSD, care va ofera o viteza mult superioara si o durata de viata prelungita fata de un hard disk obisnuit.

Citeste mai departe

instalare windows laptop

Instalare sistem de operare

Sunt multe cazurile in care este necesara reinstalarea sistemului de operare. Fie ca este vorba despre o reimprospatare necesara dupa o utilizare de lunga durata, o reinstalare necesara dupa o curatare de virusi sau dupa inlocuirea hard disk-ului, va oferim servicii complete pentru ca dumneavoastra sa folositi laptop-ul in conditii optime:

  • instalarea oricarui sistem de operare dorit numai daca detineti licenta pentru utilizare
  • instalarea driverelor pentru toate componentele
  • instalarea unui antivirus gratuit sau cu licenta dumneavoastra
  • instalarea oricaror alte programe sau jocuri pentru care aveti licenta
  • la cerere, parolarea sistemului impotriva accesului neautorizat

Citeste mai departe

reflow chip video

Reparatie chip grafic sau placa video laptop

Placa video sau chip-ul grafic, dupa caz, se pot defecta prin supraincalzire in urma utilizarii indelungate, din cauza unui sistem de racire cu functionare defectuasa, incarcat cu praf, sau prin pierderea proprietatilor pastei termoconductoare a sistemului de racire. Solutiile includ procedurile de reball sau reflow – reflow este o solutie pe termen scurt si/sau mediu, solutia optima fiind reparatia prin procedura de reball. Despre toate acestea va putem explica la sediul nostru!

Citeste mai departe

reparatie sunet laptop

Reparatie placa de sunet laptop

Deteriorarea mufelor de intrare si iesire a semnalului audio poate avea ca efect deteriorarea modulului de sunet al laptopului. Totodata, descarcarea electrostatica accidentala prin cuplarea unor sisteme electroacustice poate avea ca efect distrugerea cipului audio. Remedierea se face doar prin inlocuirea acestuia.

Citeste mai departe

reparatii laptopuri

Rescriere BIOS laptop

BIOS-ul este software-ul primar responsabil cu recunoasterea componentelor de pe placa de baza si este utilizat la pornirea sistemului. Din diferite motive, precum fluctuatiile de tensiune, pot aparea erori in BIOS si laptopul nu mai porneste. Pentru rescrierea chip-ului de BIOS este necesara dezlipirea acestuia de pe placa de baza si rescrierea cu informatia corecta aferenta placii de baza. Acest proces este extrem de important si trebuie facut numai de specialisti, deoarece orice scriere gresita poate duce la imposibilitatea utilizarii laptop-ului dumneavoastra.

Citeste mai departe

Pentru orice interventie sau reparatie oferim garantie!